Kalamarlı Ev Makarnası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Derin bir kabın içine un, yumurta ve tuzu alarak iyice yoğurun. 1 cm kalınlığında açın. Bu şekilde 30 dakika dinlendirin. Soğanı piyazlık doğrayın. Zeytinyağında soteleyin. Sarmısağı kıyarak soğana ekleyin. Sotelemeye devam edin. Bütün şekildeki kiraz domates ve kalamarı ilave edip soteleyin. Karabiber, kekik ve tuzu ekleyip, karıştırın. Dinlendirdiğiniz hamuru açıp, kare keserek tuzlu suda haşlayın. Servis tabağına alarak üzerine hazırladığınız soğanlı karışımı gezdirin ve karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL