Kalamar Soslu Spagetti
Malzemeler
Yapılışı
-
1
KALAMARLARI yuvarlak dilimler halinde kesip, yumuşayana dek 1 çorba kaşığı tozşekerle ovun ve haşlayın. Halka kesilmiş soğan ve ezilmiş sarmısakları tereyağında kavurun. Üzerine haşlanmış kalamarları ve yuvarlak doğranmış dolma biberleri ilave edip soteleyin. Ardından beyaz şarap ekleyip kaynatın. Krema, tuz, karabiber ve soya sosu katıp karıştırın. Aldante (orta dirilikte) haşlanmış spagetti makarnasına ilave edin. Rendelenmiş parmesan peyniri ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL