Deniz Ürünlü Spagetti
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SPAGETTİYİ tuzlu suda haşlayıp, süzün. Tencereye zeytinyağını alıp, sarmısakları kavurun. Daha sonra sarmısakları yağdan alın. Kalamarları atıp, hafif rengini alınca akya balığını, ardından karidesi ekleyin. Karidesler kıvrılmaya başlayınca, rendelenmiş domates ve salçayı katın. Tuzunu, karabiberini ayarlayın. Haşlanmış spagettiyi tabağa koyun. Üzerine sosu ekleyin. Ayrı bir yerde filotusu çıkarılmış 4 barbunu, 1 çorba kaşığı zeytinyağıyla çevirin. Haşlanmış ahtapot bacaklarıyla tabağa ekleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL