Yumuşak Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtayı, margarini, yoğurdu ve şekeri yüksek devirli mikserle 5 dakika çırpın. Unu, kabartma tozunu ve tarçını ekleyip, elinizle yoğurun. Malzemeler iyice özleştikten sonra, kuru üzümü ve dövülmüş fındıkları ekleyin. Bir süre daha yoğurun.
-
2
Kuru kayısıları küçük küpler halinde tavla zarı büyüklüğünde doğrayın. Fırın tepsisinin üzerine yağlı kağıt serin. Hamurdan ceviz iriliğinde parçalar koparın. Çok fazla düzeltmeye çalışmadan hamuru yağlı kağıdın üzerine koyun.
-
3
Antep fıstığı ve kuru kayısıları bu şekilde hazırladığınız bisküvilerin üzerine batırın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri çok hafif pembeleşene dek pişirin. Servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL