Kreviç

Leziz kreviç tarifi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Hamur için, yumurta, margarin, kabartma tozu, zeytinyağı, pudra şekeri, vanilya ve aldığı kadar unu karıştırıp yoğurun. Elde ettiğiniz hamuru nemli bez altında 10 dakika dinlendirin.

  • 2

    Bu arada ceviz, tarçın ve toz şekeri karıştırın. Dinlenen hamurdan elinizle ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. İçli köfte şeklinde açın. İçine cevizli harçtan koyun.

  • 3

    Hamuru kapatıp, elinizde yuvarlayın. Üzerine çatalla desenler yapın. Yağlanmış tepsiye dizin. Orta ısıda pişirin. Fırından aldıktan sonra pudra şekerine bulayıp, servis yapın .

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.