Kakaolu Kalp Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Un, nişasta, kakao, pudra şekeri ve tuzu karıştırıp, ortasını havuz gibi açın. Yumurta, süt, margarin ve vanilyayı ekleyip yoğurun. Sert bir hamur elde edin. Alüminyum folyoya sarıp, buzdolabında en az 10 dakika bekletin (hamuru bir gece önceden de hazırlayabilirsiniz).
-
2
Daha sonra açıp, kalıpla arzu ettiğiniz şekilde kesin. Yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL