Kakaolu Kalp Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Un, nişasta, kakao, pudra şekeri ve tuzu karıştırıp, ortasını havuz gibi açın. Yumurta, süt, margarin ve vanilyayı ekleyip yoğurun. Sert bir hamur elde edin. Alüminyum folyoya sarıp, buzdolabında en az 10 dakika bekletin (hamuru bir gece önceden de hazırlayabilirsiniz).
-
2
Daha sonra açıp, kalıpla arzu ettiğiniz şekilde kesin. Yağlanmış tepsiye dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL