Çikolatalı Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumuşatılmış tereyağını derin bir kaba alın. Toz şeker, yumurta, süt ve rendelenmiş limon kabuğunu karıştırın. Unu ilave edin. Cevizi katıp hamuru iyice karıştırın. Yoğurup rulo yapın.
-
2
Üzerini nemli bezle örtün. 2 saat buzdolabında dinlendirin. Buzdolabından çıkardığınızda hamuru incecik dilimleyin. Yağlı kağıtla kaplanmış fırın tepsisine alın.
-
3
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri pembele-şene dek pişirin. Fırından çıkardığınızda soğumaya bırakın. Çikolatayı benmari usulü eritin. Bisküvilerin üzerine sürerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL