Çikolatalı Bisküvi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumuşatılmış tereyağını derin bir kaba alın. Toz şeker, yumurta, süt ve rendelenmiş limon kabuğunu karıştırın. Unu ilave edin. Cevizi katıp hamuru iyice karıştırın. Yoğurup rulo yapın.
-
2
Üzerini nemli bezle örtün. 2 saat buzdolabında dinlendirin. Buzdolabından çıkardığınızda hamuru incecik dilimleyin. Yağlı kağıtla kaplanmış fırın tepsisine alın.
-
3
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri pembele-şene dek pişirin. Fırından çıkardığınızda soğumaya bırakın. Çikolatayı benmari usulü eritin. Bisküvilerin üzerine sürerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL