Çikolatalı Bisküvi

Çikolatalı Bisküvi

Leziz çikolatalı bisküvi tarifi!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Yumuşatılmış tereyağını derin bir kaba alın. Toz şeker, yumurta, süt ve rendelenmiş limon kabuğunu karıştırın. Unu ilave edin. Cevizi katıp hamuru iyice karıştırın. Yoğurup rulo yapın.

  • 2

    Üzerini nemli bezle örtün. 2 saat buzdolabında dinlendirin. Buzdolabından çıkardığınızda hamuru incecik dilimleyin. Yağlı kağıtla kaplanmış fırın tepsisine alın.

  • 3

    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri pembele-şene dek pişirin. Fırından çıkardığınızda soğumaya bırakın. Çikolatayı benmari usulü eritin. Bisküvilerin üzerine sürerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan Kabak ve Patlıcanla Ezber Bozan Tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...