Limon suyu ve toz şekeri karıştırın. Tencereye alıp, buğday nişastası ve rendelenmiş limon kabuğunu ekleyin. Kısık ateşte, sürekli karıştırarak kıvam alana dek pişirin.
Muhallebiyi ocaktan almaya yakın tereyağı ekleyip karıştırın. Kare bir kalıbı streç filmle kaplayıp, 1 cm kalınlığında muhallebi dökün. Üzerine 1 sıra bisküvi yerleştirin.
En üstte muhallebi kalacak şekilde aynı işlemi 3 kez daha tekrarlayın. 1 gece buzdolabının alt rafında dinlendirin. Ertesi gün ters çevirip çıkarın. Üzerini ufalanmış bisküvi ve rendelenmiş limon kabuğu ile süsleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.