Baston Kurabiye

Baston kurabiye, kış aylarında sofralarınızı süsleyecek bir kurabiye tarifi.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurta ve toz şekeri çırpın. Kalan malzemeyi ekleyip katı bir hamur elde edin. Hamurdan mandalina iriliğinde parçalar koparıp, 12 cm uzunluğunda ve 1 cm genişliğinde silindir çubuklar hazırlayın.
-
2
Uç kısımlarından kıvırıp baston şekli verin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzerileri beyaz kalacak şekilde pişirin. Pudra şekeri serpin
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL