Baston Kurabiye

Baston Kurabiye

Baston kurabiye, kış aylarında sofralarınızı süsleyecek bir kurabiye tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yumurta ve toz şekeri çırpın. Kalan malzemeyi ekleyip katı bir hamur elde edin. Hamurdan mandalina iriliğinde parçalar koparıp, 12 cm uzunluğunda ve 1 cm genişliğinde silindir çubuklar hazırlayın.
  • 2
    Uç kısımlarından kıvırıp baston şekli verin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzerileri beyaz kalacak şekilde pişirin. Pudra şekeri serpin

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...