Baston Kurabiye

Baston Kurabiye

Baston kurabiye, kış aylarında sofralarınızı süsleyecek bir kurabiye tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Yumurta ve toz şekeri çırpın. Kalan malzemeyi ekleyip katı bir hamur elde edin. Hamurdan mandalina iriliğinde parçalar koparıp, 12 cm uzunluğunda ve 1 cm genişliğinde silindir çubuklar hazırlayın.
  • 2
    Uç kısımlarından kıvırıp baston şekli verin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, üzerileri beyaz kalacak şekilde pişirin. Pudra şekeri serpin

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...