Hazırladığınız hamuru 20x20 cm'lik bir fırın kabına bastırarak düzgünce yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dakika pişirin. Fırından çıkarıp oda sıcaklığında soğumaya bırakın.
Dolgusu için küçük bir tencereye rendelenmiş havuç, toz şeker, portakal suyu ve portakal kabuğu rendesini alın. Orta ateşte havuç yumuşayana kadar 10 dakika pişirin. Ayrı bir kasede nişasta ile suyu iyice karıştırın. Tencereye ekleyip hızlıca karıştırın ve koyulaşana kadar pişirin. Hazırladığınız dolgu karışımını ocaktan alın.
Soğuyan tabanın üzerine portakallı dolguyu eşit şekilde yayın. Üzerine erittiğiniz beyaz çikolatayı dökün. Spatula yardımıyla düzleştirin. Buzdolabında 1-2 saat dinlendirin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.