Unu eleyip ortasını açın. Mayayı ekleyip ılık su ile ıslatın. Limonların kabuğunu soyup zarlarını ayıklayın. Bütün malzemeyi ekleyin ve yumuşak kıvamda hamur elde edene kadar ılık su ilavesiyle yoğurun. Bir süre dinlendirip, ayçiçek yağıyla yağladığınız bir kalıba dökün.
Mayası gelinceye kadar bekletip, 180 derecede ısıtılmış fırında pişirin. Ekmek soğuduktan sonra, çok ince olarak dilediğiniz şekilde dilimleyip bir tepsiye dizin ve düşük ısılı fırında hafif kızarıncaya kadar bekletin. Fırından alıp arzunuza göre salata ve mezelerin yanında servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.