Çavdarlı Krakerler
Sağlıklı ve çıtır çıtır bir lezzet! Tam buğday ve çavdar ununun mükemmel uyumuyla hazırlanan bu krakerler, hem besleyici hem de lezzet dolu bir atıştırmalık sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kuru malzemeyi derin bir kasede karıştırın. Tereyağını, yumurtayı ve sütü ekleyin. Elde ettiğiniz hamuru buzdolabında yarım saat dinlendirin. Merdane ile incecik açın.
-
2
Üzerine çatalla delikler oluşturun. Önceden ısıtılmış orta dereceli fırında 15-20 dakika pişirin. Üzerini ballı krem peynir ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
DİLŞAT YAŞAR