Çavdarlı Krakerler

Sağlıklı ve çıtır çıtır bir lezzet! Tam buğday ve çavdar ununun mükemmel uyumuyla hazırlanan bu krakerler, hem besleyici hem de lezzet dolu bir atıştırmalık sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kuru malzemeyi derin bir kasede karıştırın. Tereyağını, yumurtayı ve sütü ekleyin. Elde ettiğiniz hamuru buzdolabında yarım saat dinlendirin. Merdane ile incecik açın.
-
2
Üzerine çatalla delikler oluşturun. Önceden ısıtılmış orta dereceli fırında 15-20 dakika pişirin. Üzerini ballı krem peynir ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL