Çavdarlı Krakerler

Çavdarlı Krakerler

Sağlıklı ve çıtır çıtır bir lezzet! Tam buğday ve çavdar ununun mükemmel uyumuyla hazırlanan bu krakerler, hem besleyici hem de lezzet dolu bir atıştırmalık sunuyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kuru malzemeyi derin bir kasede karıştırın. Tereyağını, yumurtayı ve sütü ekleyin. Elde ettiğiniz hamuru buzdolabında yarım saat dinlendirin. Merdane ile incecik açın.
  • 2
    Üzerine çatalla delikler oluşturun. Önceden ısıtılmış orta dereceli fırında 15-20 dakika pişirin. Üzerini ballı krem peynir ve meyvelerle süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...