Hamur için unu ve tuzu bir kaba alın. Soğuk tereyağını ekleyin. Parmak uçlarınızla kum gibi bir doku elde edene kadar karıştırın. Yumurtayı ve soğuk suyu ekleyip yoğurun. Hamuru streç filme sararak buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
İç harcı için tavaya zeytinyağını alın. Soğanı ekleyip soteleyin. Ardından doğranmış ıspanağı ekleyin. Suyunu çekene kadar pişirin. Tuz ve karabiber ilave edin.
Dinlenen hamuru unlanmış tezgaha alın. 3-4 mm kalınlığında açın. Yağlanmış tart kalıbına yerleştirin. Çatalla tabanı delin. Üzerine pişirme kağıdı serip bakliyat koyarak önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Fırından çıkarın. Üzerindeki bakliyatları kenara alın. Ispanaklı karışımı üzerine yayın.
Üzeri için yumurtaları, kremayı ve peyniri çırpın. Karışımı ıspanağın üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirin. Fırından alıp 10dakika dinlendirin. Dilimleyip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.