Kuşkonmazların sert kök kısımlarını elinizle kırıp atın. Aynı kaynar suda 2 dakika bekletip soğuk suya alarak blanşe edin. Bir kısmını bütün bırakın, bir kısmını küçük halkalar şeklinde doğrayın.
Derin bir kasede yumurtaları çırpın. Peynirleri ufalayarak ekleyin. Otları da koyup iyice çırpın. Tortilla'ların üzerine dökün. Kuru domatesleri, bütün ve
doğranmış kuşkonmazları üzerine yerleştirip çörekotu serpin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.