Peksimetleri ve adaçayını blenderde toz haline getirin. Margarini kısık ateşte eritin (renk değiştirmemesine dikkat edin). Sonra peksimetlerin üzerine ekleyin. Karışımı tekrar blenderden geçirin. 18 cm çapında yuvarlak bir kalıbı ya da dikdörtgen bir kalıbı alüminyum folyo ile kaplayın.
Peksimetli karışımı kalıba düzgünce yayın. Bir kaşık yardımı ile düzelterek, kabın her yerine eşit olarak dağılmasını sağlayın. Fırını 180 dereceye ayarlayın. Birkaç dakika ısıttıktan sonra, kabı fırına yerleştirin. Peksimetlerin rengi çok hafif değişene dek fırında bekletin.
Tekrar fırına yerleştirin. Peynir eriyene ve rengi çok hafif pembeleşene dek fırında tutun. Daha sonra fırından alıp, üzerine karabiber serpin. Dilimleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.