Muzlu Ekmek

Olgun muzların doğal tatlılığıyla zenginleşen bu muzlu ekmek, hem kahvaltıda hem de çay saatinde ideal bir seçenek.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Geniş bir kapta un, maya, süt, tereyağı, pekmez ve tuzu iyice yoğurun. İrice doğranmış muz ekleyip yoğurmaya devam edin. Üzerini bezle kaplayıp, mayalanması için oda sıcaklığında, yaklaşık 1 saat dinlendirin.
-
2
Harnup pekmezini su ile karıştırıp ekmeğin üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında 0-25 dakika pişirin. Dilimleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL