Mısır Ekmeği

Geleneksel ve lezzetli! Altın renginde çıtır dış yüzeyi ve yumuşacık iç dokusuyla mısır ekmeği, her ısırıkta sizi nostaljik bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Sütü ekmek yapma makinesine koyun. Yumurta, tozşeker ve tuz ekleyin. Sıra ile tam buğday unu, mısır unu ve ruşeymli unu ekleyin. En üste kabartma tozu koyduktan sonra makineyi ayarlayın. Ekmek pişene kadarmakinanın kapağını açmayın. Dilimleyip, ılık veya soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL