Kepek Ekmeği

Evde yapabileceğiniz sağlıklı kepek ekmeği tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Sütü ılıtıp mayayı ekleyin. Erimesi için 15 dakika bekletin. Kepek ve unu derin bir kaba alıp karıştırın. Ortasını havuz gibi açın. Mayalı süt, esmer şeker, tuz ve toz karanfili ekleyin.
  • 2
    Ayçiçek yağı ve ılık suyu yavaş yavaş ekleyip karıştırın. Cıvık bir hamur elde edin. Sıcak bir yerde 1 saat bekletin. Hamur kabarınca yağlanmış kalıba alın.
  • 3
    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzeri kabuk tutana kadar pişirin. Fırın sıcaklığını 150 dereceye indirin. 40-45 dakika daha pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.