Hellimli Ekmek
 
                                                Hellimli ekmek, her ısırıkta tuzlu hellim peynirinin nefis tadıyla buluşuyor.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Yumurtaları çırpma kabına alın. İyice çırpın. Süt, ayçiçek yağı, un ve 1 çay kaşığı kabartma tozunu ekleyin. Malzemeler özleşene dek yoğurun. Tuzunu ayarlayın.
- 
                    2
                    Sonra rendelenmiş hellim peynirini, dilediğiniz miktarda taze veya kuru naneyi, bir avuç dolusu kuru üzümü ekleyin ve karıştırın. Hazırladığınız bu karışımı yağlanmış bir kalıba boşaltın. Üzerine bol susam serpin. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    