Kızılcık Şerbeti

Doğanın kırmızı mucizesi kızılcık… Güçlü antioksidan kaynağı, bağışıklık dostu ve eşsiz lezzetiyle sofralarınıza sağlık getiriyor. Bu yaz kızılcıkla tazelenip, ferahlayalım!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kızılcığı yıkayıp, derin bir tencereye aktarın. Üzerine şeker, su, karanfil ve tarçını ilave edin. Kızılcık rengini verip, yumuşayıncaya kadar orta ateşte kaynatın.
-
2
Süzgeç yardımıyla kızılcıkları süzün ve suyunu bir sürahiye aktarıp, buzdolabında soğumaya bırakın. Dilerseniz buz ilave ederek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL