Patlıcanları alacalı soyup saplarını kesin. Boyuna olacak şekilde, bıçak sırtı kalınlığında parçalara ayırın. Bir kabın içine su ve tuz koyup patlıcanları 15 dakika bekletin. Daha sonra bol suda yıkayıp bir süzgece çıkarın ve kurulayın. Sıvıyağda patlıcanları altın sarısı oluncaya kadar kızartın. Köfte için, tüm malzemeleri bir kaba alın ve yoğurun. Köfte hamurundan ceviz iriliğinde parçalar koparıp, silindir formunda şekil verin. Önceden ısıtılmış 170 derecede fırında 10 dakika pişirin. Köfteleri kızarttığınız patlıcanlara sarın. Her bir köftenin üzerine kürdan saplayın. Domates püresini tavaya koyup kaynatın. Tuz, karabiber ve et suyunu ilave edin. Küp domatesi ve ince kıyılmış maydanozu da bu tavaya ekleyin. Bu sosu patlıcanlı köftenin üzerine gezdirip, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.