Narlı Kavurma

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    ETİ bir kaba alın ve üzerine zeytinyağını ekleyin. Buzdolabına koyup 20 dakika dinlendirin. Daha sonra yapışmaz yüzeyli bir tavaya aktarın ve kısık ateşte ara sıra karıştırarak 10 dakika pişirin. Ayıklanmış arpacık soğanları üzerine ekleyip, et iyice yumuşayana kadar pişirmeye devam edin. Tuz, karabiber ve pulbiber kattıktan sonra 1-2 kez çevirip, servis tabağına alın. Soyulmuş patatesi küp şeklinde doğrayın ve kızdırılmış sıvıyağda kızartın. Soğanlı eti kızarmış patates ve nar taneleri ile birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...