Buğdayı geceden ıslatın. Ertesi gün suyunu süzüp, soğan ve et suyu ile birlikte haşlayın. Suyunu çektiğinde, süt, kaşar peyniri, ceviz, 1 çay kaşığı kekik ve yarım çay kaşığı karabiber ekleyip 2 dakika daha pişirin.Küçük yuvarlak çemberlerin içine yerleştirin. Servis tabağına çıkarın. Üzeri için mercimeği haşlayıp, suyunu süzün. Kıyılmış maydanoz, biber ve küp doğranmış domates ekleyip harmanlayın. Karışımı buğdayın üzerine koyun. Patlıcan salatası için, patlıcanları közleyip kabuklarını temizleyin. Kuşbaşı doğrayıp, limon suyu, kıyılmış sarımsak, taze soğan, maydanoz ve sıvı yağ ekleyip karıştırın. Servis tabağına Pirzolaları geniş bir kaba alıp, dut pekmezi, kalan 1 çay kaşığı kekik, yarım çay kaşığı karabiber ve sıvı yağ ile marine edin. Izgarada önlü arkalı pişirip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.