BONFİLELERİ, zeytinyağı, tuz, karabiber ve defne yaprakları ile hazırladığınız sosta yarım saat kadar dinlendirin. Patatesleri yıkayıp kabuklu olarak haşlayın. 1 çorba kaşığı tereyağında, sarmısakları hafif kızartın, patatesleri ekleyin. Tuz ve karabiber katın, biberiye yapraklarını da ilave edip ocaktan alın. Bonfilelerin sosu için, 1 adet soğanı ince doğrayın ve 1 kaşık tereyağında kavurun. Bademleri blenderden geçirin ve kavrulan soğanlara ekleyin. 2 dakika daha kavurup, kırmızı şarabı ilave edin. Hafif çektirip, son olarak kremayı ekleyin. Sosun altını kapatın. Yabani semizotunu yıkayıp, ince kıyın. 1 adet doğranmış soğan ile zeytinyağında soteleyin. Tuz, karabiber ve yarım fincan kremayı ilave ederek ocaktan indirin. Marine edilmiş bonfileleri, arzu edilen pişme süresinde ızgarada pişirin. Tabağa önce patatesleri, sonra semizotunu, üzerine bonfile ve son olarak da badem sosunu koyun. Soğutmadan servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.