Yumurtalı Ekmek

Lezzetli ve pratik bir kahvaltı tarifi...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Ekmek dilimlerinin ortalarından küçük bir bardak ağzıyla yuvarlaklar çıkarın. Geniş bir tavaya 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı koyup, 3 dilim ekmeği tavaya yerleştirin.
-
2
Ortalarındaki boşluğa birer adet yumurta kırın. Üzerine tuz, karabiber, pul biber serpin ve kısık ateşte pişirin. Kalan ekmek ve yumurtaları da aynı şekilde pişirip servis tabaklarına alın.
-
3
Kiraz domatesleri ikiye bölüp, ayçiçek yağı sote edin. Yumurtalı ekmeklerin yanına koyun. Fesleğen yaprakları ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL