Yumurtalı Ekmek

Yumurtalı Ekmek

Lezzetli ve pratik bir kahvaltı tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Ekmek dilimlerinin ortalarından küçük bir bardak ağzıyla yuvarlaklar çıkarın. Geniş bir tavaya 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı koyup, 3 dilim ekmeği tavaya yerleştirin.
  • 2
    Ortalarındaki boşluğa birer adet yumurta kırın. Üzerine tuz, karabiber, pul biber serpin ve kısık ateşte pişirin. Kalan ekmek ve yumurtaları da aynı şekilde pişirip servis tabaklarına alın.
  • 3
    Kiraz domatesleri ikiye bölüp, ayçiçek yağı sote edin. Yumurtalı ekmeklerin yanına koyun. Fesleğen yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...