Renkli Ekmekler
Çocuklarınızın kahvaltıda ısrarla isteyeceği renkli ekmekler.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yumurtalardan istediğiniz kadarını sade, istediğiniz kadarını da pancarlı olarak zeytinyağında pişirin. Tuzunu ayarlayın.
-
2
Brokoli ve karnabaharı kaynamış suda 5 dakika bekletip süzün ve bir tutam tuz ekleyin.Tost ekmeklerini kızartın. 5 dilim ekmeğe yumurtaları koyun. 4 dilim ekmeğe salça sürün. Havuçları temizleyip irice rendeleyin. Biberi verev doğrayın. Ekmeklerin üzerlerine arzunuza göre peynir, zeytin sebzeleri yerleştirin. Çörek otu, pul biber, karabiber ve maydanoz sapı ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL