Otlu Tereyağı
Hafta sonu kahvaltısı için harika bir tarif... Bugünden hazırlayan, yarın sabaha hazır olsun!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tereyağını oda sıcaklığında bekletip yumuşatın. Limon suyu ve tereyağını kaşık yardımıyla ezerek, tereyağının limon suyunu iyice çekmesini sağlayın. Dereotu, maydanoz, tarhun ve mercanköşkü incecik kıyın. Tereyağına ilave edip, krema sıkacağı veya elinizle dilediğiniz şekli verin. 30 dakika buzdolabında dinlendirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL