Mantarlı Peksimetler

Pratik ve lezzet dolu bir atıştırmalık! Şehirdeki yoğun temponuzda bile, çıtır ve mantar dolu peksimetlerle kendinizi şımartın
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanı ince doğrayıp mantarları dilimleyin. Soğanı 2 çorba kaşığı su ile bir tencereye alın. Kısık ateşte, soğanlar suyunu çekene kadar pişirin. Dilimlenmiş mantarları ekleyip mantarlar suyunu bırakıp çekene kadar pişirmeye devam edin.
-
2
Un ve sütü ekleyip karıştırarak kaynatın. Tuz ve karabiber ekleyip karıştırın. Son olarak kremayı ekleyin. 1-2 dakika kaynatıp tencereyi ocaktan alın. Peksimetleri düz bir tabağa dizin. Mantarlı karışım sıcakken peksimetlerin üzerine yayın. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL