Avokadolu ve Peynirli Bruschetta

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Zeytinyağını tavaya alın. Ekmeklerin her iki tarafını 2-3 dakika kızartın.
-
2
Avokadoların kabuğunu soyup çekirdeklerini çıkarın. İnce dilimler halinde kesin. Limon suyu ve diğer baharatlarla hafifçe karıştırın.
-
3
Kızarmış ekmek dilimlerinin üzerine ince dilimlenmiş peynirleri yerleştirin. Peynirin üzerine avokado dilimlerini dizin. Üzerine iri kıyılmış cevizi ve kabak çekirdeğini serpiştirin. Susam ekleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL