Kabaklı Bruschetta
 
                                                Pratik hazırlanışıyla ekmek üstü tariflerimizden kabaklı bruschetta
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Ekmek dilimlerini fırın tepsisine yerleştirin ve her iki tarafını da hafifçe zeytinyağı ile fırçalayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 8-10 dakika pişirin.
- 
                    2
                    Halka dilimlenmiş kabakları bir kapta 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı, 2 adet ezilmiş sarımsak, tuz ve karabiber ile harmanlayın. Izgara tavasında veya
 normal tavada kabakları her iki tarafı da hafifçe kızarana kadar pişirin.
- 
                    3
                    Fırından çıkardığınız ekmek dilimlerinin üzerine kalan 1 adet sarımsağı iyice sürün. Pişmiş kabak dilimlerini yerleştirin. Üzerine beyaz peynir veya ricotta ekleyin. Taze roka ve isterseniz fesleğen veya nane yapraklarıyla süsleyin. Soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     YILDIZ ŞAHİNLER
                                                YILDIZ ŞAHİNLER
                                             
                                     
                                    