Karpuzlu Ferahlatan İçecek

Yaz sıcaklarında serinletecek içecek tarifimizle karşınızdayız. Karpuz ve limonla yapabileceğiniz ferahlatan içecek tarifimiz sizlerle.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Limon kabuklarını 5-10 dakika aromasını verene kadar ovun. Daha sonra cam bir kavanoz içinde balla karıştırın.
-
2
Üzerine limon suyu ve 2 su bardağı suyu ekleyerek karıştırın. Soğuması için buzdolabında bekletin. 4 su bardağı suyu olacak kadar karpuzu blenderdan geçirin.
-
3
Buzdolabında soğuyan limonatayla karıştırın. Küp doğranmış karpuzlarla ve limonlarla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL