Türk Usulü Uskumru

Pratik yapılışı, lezzetli tarifi ve şıklığıyla sofralarınıza renk katacak Türk usulü uskumru tarifi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkların deri ve kılçığını temizleyip, incecik doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayıp ayçiçek yağında sararana dek kavurun. Üzerine balık, dolmalık fıstık, kuş üzümü, yenibahar, tuz ve karabiber ekleyin. Balıklar yumuşayana kadar pişirin. ince kıyılmış maydanoz ekleyip, malzemeyi soğumaya bırakın. Daha sonra limon suyu ilavesi ile servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL