Tavuklu Çorba Tarifi

Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk etini küçük küpler halinde doğrayın. Tereyağını eritip yemeklik doğranmış soğanı rengi dönene kadar kavurun. Üzerine tavuk etini ekleyip 5 dakika kavurun.
-
2
Küp doğranmış kırmızı biberi ilave edin. Birkaç dakika daha kavurup salçayı ilave edin. Salça kavrulunca sıcak suyu katın. Kaynamaya başlayınca nohut, erişte, tuz, karabiber ve pul biberi ekleyin. Erişte yumuşayana kadar pişirip ocaktan alın. Kıyılmış maydanoz ekleyip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL