Fermente soya ezmesiyle hazırlanan miso çorbası, Japon mutfağının en klasik lezzetlerinden biri olarak hem besleyici hem de hafif bir başlangıç sunuyor.
Ocağı kısık ateşe alın. Bir kaseye miso ezmesini alın. Çorba suyundan üzerine ekleyerek tamamen eriyene kadar karıştırın. Daha sonra çorbaya ilave edin.
Üzerine küp doğranmış tofu'yu ekleyin. Wakame yosununu, ıspanağı ve taze soğanı ilave ederek 1-2 dakika pişirin. Dilerseniz soya sosu ekleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.