Kestane Çorbası

Sonbaharın ruhunu kaşığınıza taşıyan enfes bir lezzet: Kestane Çorbası. İpeksi dokusu, hafif tatlımsı aroması ve iç ısıtan lezzetiyle sofralarınıza şıklık katacak.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Haşlanmış kestanelerin kabuklarını temizleyip derin bir tencereye alın. Üzerine irice kıyılmış kereviz sapları, kabukları temizlenmiş soğan, havuç, su, köri, tuz ve karabiber ilave edin. Kısık ısıda 20-25 dakika pişirin. Blender'de çekip pürüzsüz hale getirin.
-
2
Servis kaselerine pay edin. Her birinin üzerine krema gezdirin. İri kıyılmış kestane, ince doğranmış taze soğan ve pul biber gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL