-Tencereye zeytinyağının yarısını ve yemeklik doğranmış soğanı ekleyip soteleyin. Çanak enginarları 8 parçaya bölerek dilimleyin ve tencereye ekleyin. Üzerine limon suyunu, yarım çay bardağı suyu ve tuzunu ilave edin. Kapağı kapatın ve suyunu çekene kadar pişirin.
-Suyunu çekince ince doğranmış taze soğan ve sarımsağı ekleyin 1 dakika kavurun. Ardından kuskusu ilave edin ve birkaç dakika daha kavurun. Üzerine geçene kadar sıcak su ve kalan zeytinyağını ekleyip karıştırın. Kapağı kapalı suyunu çekene kadar pişirin.
-Suyunu çektikten sonra 1 0 dakika dinlenmeye bırakın. İncecik doğranmış yeşillikler ve limon kabuğu rendesi katıp karıştırın. Sıcak veya soğuk olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.