Derin bir tencereye tereyağını koyun. Üzerine sebzeleri ve elmayı ekleyip 4-5 dakika düşük ısıda sık karıştırarak soteleyin. Elma suyunu ilave edip, çektirin. Su, karabiber ve tuzu ekleyin. Orta ısıda sebzeler yumuşayana dek pişirin. Su miktarı az gelirse 1 su bardağı sıcak su takviyesi yapın. Kremayı ilave edip bir taşım daha kaynatın ve ocaktan alın. Blender ile tüm sebzeler parçalanana kadar çekin.
Yeşil yağ için maydanoz, dereotu, zeytinyağı ve tuzu karıştırma kabına koyun. Blender ile sos kıvamı alana dek çekin. Çekmekte zorlanırsanız bir miktar daha zeytinyağı ekleyebilirsiniz.
Üzeri için küçük bir tavaya zeytinyağını koyun. Üzerine haşlanmış nohut, toz kırmızıbiber, zerdeçal ve kimyonu ilave edin. Sık karıştırarak nohut hafifçe kızarana dek soteleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.