Balkan Çorbası Tarifi

Balkan Çorbası Tarifi
ORTA 4 KİŞİLİK

Değişik bir tat olarak sofranızda denemeniz gereken bir çorba. Balkan çorbası nasıl yapılır? İşte tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bifteği jülyen doğrayıp tencerede haşlayın. İnce doğranmış mantarları da ekleyin. Ayrı bir tencereye yağı alıp unu ekleyin. Un pembeleşene kadar kavurun.
  • 2
    Üzerine 1 su bardağı su ekleyip karıştırın. Sütü ekledikten sonra et ve mantarları haşlama suyuyla ilave edin. Tuzunu ayarlayın. Karıştırarak kaynatın.
  • 3
    Üzeri için tereyağı eritip pul biber yakın. Yağı çorbanın üzerine gezdirip sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Evde Sıcacık Yılbaşı
  • Hindistan Cevizli Kış Tatlıları
  • Ete ve Balığa Narenciye Dokunuşu
ve Daha Fazlası ...