Mango Salsa

Renkli ve ferah aromasıyla mango salsa, et ve deniz ürünlerinin yanında tropikal bir tat patlaması sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Olgun mangoları soyun, çekirdeklerini çıkarın. Küçük küpler halinde doğrayın. Kırmızı dolmalık biberi ve soğanı küçük doğrayın. Kişnişi kıyın. Jalapeno biberini ince doğrayın.
-
2
Orta boy bir karıştırma kabına doğranmış mangoyu, kırmızı biberi, soğanı, jalapeño biberini ve kişnişi alın.
-
3
Karışıma limon suyunu, zeytinyağını, tuzu ve karabiberi ekleyin. Tüm malzemeleri karıştırın. Buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
-
4
Soğuk olarak tortilla cipsleriyle, ızgara tavuk veya balık yanında servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL