Mango Salsa
 
                                                Renkli ve ferah aromasıyla mango salsa, et ve deniz ürünlerinin yanında tropikal bir tat patlaması sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Olgun mangoları soyun, çekirdeklerini çıkarın. Küçük küpler halinde doğrayın. Kırmızı dolmalık biberi ve soğanı küçük doğrayın. Kişnişi kıyın. Jalapeno biberini ince doğrayın.
- 
                    2
                    Orta boy bir karıştırma kabına doğranmış mangoyu, kırmızı biberi, soğanı, jalapeño biberini ve kişnişi alın.
- 
                    3
                    Karışıma limon suyunu, zeytinyağını, tuzu ve karabiberi ekleyin. Tüm malzemeleri karıştırın. Buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
- 
                    4
                    Soğuk olarak tortilla cipsleriyle, ızgara tavuk veya balık yanında servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    