Mango Salsa

Mango Salsa

Renkli ve ferah aromasıyla mango salsa, et ve deniz ürünlerinin yanında tropikal bir tat patlaması sunuyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Olgun mangoları soyun, çekirdeklerini çıkarın. Küçük küpler halinde doğrayın. Kırmızı dolmalık biberi ve soğanı küçük doğrayın. Kişnişi kıyın. Jalapeno biberini ince doğrayın.
  • 2
    Orta boy bir karıştırma kabına doğranmış mangoyu, kırmızı biberi, soğanı, jalapeño biberini ve kişnişi alın.
  • 3
    Karışıma limon suyunu, zeytinyağını, tuzu ve karabiberi ekleyin. Tüm malzemeleri karıştırın. Buzdolabında 30 dakika dinlendirin.
  • 4
    Soğuk olarak tortilla cipsleriyle, ızgara tavuk veya balık yanında servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...