Makarna Cipsleri
                                                Hem eğlenceli hem de çıtır çıtır bir atıştırmalık! Makarna ile yapılan bu cipsler, her lokmada lezzetli bir sürpriz sunar
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    
Bir tencerede kaynattığınız tuzlu suda makarnayı 12 dakika haşlayın ve soğuk sudan geçirip iyice süzün.
 - 
                    2
                    
Daha sonra kağıt havluyla kurulayın. Bir kasede mısır unu, tuz, karabiber ve pul biberi iyice harmanlayın.
 - 
                    3
                    
Makarnayı bu karışıma bulayın. Kızdırdığınız ayçiçek yağı makarnayı atıp, yaklaşık 2 dakika altın rengi oluncaya kadar kızartın.
 - 
                    4
                    
Diğer yanda sos malzemesini karıştırın. Makarnanın üzerine biraz tuz serpip, sosla birlikte ılık olarak servis yapın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL