Makarna Cipsleri

Hem eğlenceli hem de çıtır çıtır bir atıştırmalık! Makarna ile yapılan bu cipsler, her lokmada lezzetli bir sürpriz sunar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir tencerede kaynattığınız tuzlu suda makarnayı 12 dakika haşlayın ve soğuk sudan geçirip iyice süzün.
-
2
Daha sonra kağıt havluyla kurulayın. Bir kasede mısır unu, tuz, karabiber ve pul biberi iyice harmanlayın.
-
3
Makarnayı bu karışıma bulayın. Kızdırdığınız ayçiçek yağı makarnayı atıp, yaklaşık 2 dakika altın rengi oluncaya kadar kızartın.
-
4
Diğer yanda sos malzemesini karıştırın. Makarnanın üzerine biraz tuz serpip, sosla birlikte ılık olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Bağ Bozumu Sofrası
- Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
- Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL