Bilini Üzerinde Krema ve Havyar

Pratik tarifiyle şık bir atıştırmalık
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kremayı bilinilerin üzerine eşit şekilde dağıtarak sürün. Üzerine havyar ekleyin. Yumurtayı robotta çekerek ufalayın ve havyarların üzerine serpin. Frenk soğanlarını da serperek servis yapın.
- 2
Bilininin yapılışı: Unu bir kaseye, ortası boş kalacak şekilde boşaltın. Yumurta, süt ve kremayı karıştırarak unun ortasına ekleyin ve karıştırın. 10 dakika bekletin. Büyük ve yapışmaz yüzeyli bir tavayı ateşte ısıtın. İçini ayçiçek yağında ya da eritilmiş tereyağı ile fırçalayın. Unlu karışımdan birer tatlı kaşığı alıp tavaya damlatın. Hamurun üzerinde delikler oluşunca ters tarafını çevirip pişirin. - 2
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL