Tarif Ara
Tarif Ara
#Hamburger
#Etler
#Sebzeler
#Balık
#Dünya Mutfağı
#Pastalar
#Çorbalar
#Yöresel
#Hamur İşleri
TARİFLER
Öğünler
Malzemeler
Fonksiyonel
Mevsim & Özel Gün
Türk ve Dünya Mutfağı
Özel Beslenme
Pişirme Yöntemleri
Kahvaltı & Brunch
Akşam Yemeği & Ana Yemekler
Atıştırmalık
Salata
Garnitür
Çorba
Ekmek
İçecekler
Tatlılar
Hamur işi
Sandviç
Zeytinyağlılar
Çeşniler ve Soslar
Diğer
;
Süt ve Süt Ürünleri
Meyveler
Sebzeler
Yumurta
Kırmızı Et
Tavuk
Deniz Ürünleri
Aromalı bitkiler ve baharatlar
Şeker ve şuruplar
Bakliyatlar
Kuruyemiş
Nişasta
Un
;
3-Malzemeli
5-Malzemeli
Tek Tencere
Pratik & Hızlı
30 Dakika
Ekonomik
Al & Götür
Ekmek Üstü
Tek tabak
Kase
;
İlkbahar
Yaz
Sonbahar
Kış
Ramazan
Kurban Bayramı
Sevgililer Günü
Anneler Günü
Yılbaşı
Doğum Günü
Partiler
Maç Akşamı
;
Türk
Akdeniz
Meksika
Afrika
Amerika
Uzak Doğu
Avustralya
;
Şekersiz
Glutensiz
Vegan
Vejeteryan
Diyet
Çocuk
;
Ağır ateşte
Kızartma
Buharda
Izgara
Air Fryer
Fermente
Kavurma
Barbekü
Soteleme
Güveçte
Fırında
;
KÜLTÜR
Sofra Akademi
Gastronomi Trendleri
Gastronomi Tarihi
Tarım ve üretim
Faydalı Bilgiler
Pratik Bilgiler
WELL-BEING
Gastrosinema
Röportaj
EKİPMAN & STİL
Ekipman
Mutfak ve Dekorasyon
Sofra ve Tasarım
YEME-İÇME
Yurt içi
Yurt dışı
İstanbul
Ankara
İzmir
SOFRA TV
Youtube
Instagram
Öğünler
Çikolatalı ve Meyveli Tatlılar
Filorgan kup
Filorgan Kup
ORTA
Malzemeler
3-4 adet frambuaz
5-6 adet çilek
1 adet muz
1 adet kivi
3 top vanilyalı dondurma
Üzerine: Karamel sos
Yapılışı
1
Çileklerin saplarını kopartın. Muz ve kiviyi soyup küp doğrayın. Meyveleri kup bardağına alın. Vanilyalı dondurmayı ekleyin. Üzerine karamel sos gezdirin. Frambuaz ve çileklerle süsleyip, hemen servis yapın.
#
ORTA
#
FİLORGAN KUP
Sofra’da Bu Ay
Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
Denemeden Geçmeyin
Ekmekli Çilek Kupları Tarifi
ORTA
Frambuaz Soslu Dondurmalı Beze Tarifi
ORTA
Vişne Ezmeli İrmik Helvası
ORTA
Elmalı Tatlı Börek