Çilekli ve Elmalı Bardaklar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Elmaları soyup, çok ince dilimleyin. Bir buçuk çorba kaşığı toz şekerle beraber kısık ateşte yumuşayıncaya dek pişirin. Pişen elmaları soğutun. Soğuyan elmaları limon suyu ve çilekle beraber blenderden geçirin. Bu karışımı kupların alt kısmına eşit miktarda paylaştırın. Üzerine vanilyalı dondurma koyun. Bisküvileri havanda dövüp ya da robottan geçirip dondurmanın üzerine serpin. Üzerini çilek ve arzuya göre krem şantiyle süsleyin. Bekletmeden servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Bağ Bozumu Sofrası
  • Bağışıklık Dostu Mevsim Menüleri
  • Konuk Şef Can Aras'la Sofraya Özel
ve Daha Fazlası ...