Yer Fıstığı Ezmeli Hurma

Tatlı krizlerine sağlıklı ve enerji dolu bir çözüm: Yer Fıstığı Ezmeli Hurma ile hem doğal hem lezzetli bir atıştırmalık sizi bekliyor!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Rendelenmiş portakal kabuğunu pişirme kağıdı üzerine alıp oda ısısında 30 dakika dinlendirin. Çikolatayı benmari usulü eritin. Hurmaların çekirdeklerini çıkarın.
-
2
İçlerine çay kaşığı yardımıyla fıstık ezmesi doldurun. Elinizle veya çatal yardımıyla hurmaları erimiş bitter çikolatanın içine batıp çıkarın. Pişirme kağıdı serdiğiniz bir tabağa koyup buzdolabında 1 saat dinlendirin.
-
3
Üzerilerini dilediğiniz şekilde süsleyin ve servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL