150 gram bitter çikolata
100 gram tereyağı
1 su bardağından 1 parmak az un
2/3 su bardağı toz şeker
1 çay kaşığı toz tarçın
1 adet yıldız anason
1 litre süt
SÜSLEMEK İÇİN:
Frambuaz
Tereyağını derin bir tencerede eritip, elenmiş unu ekleyin. Çırpma teliyle karıştırarak birbirine yedirin. Doğranmış çikolata, toz şeker, tarçın ve yıldız anasonu tencereye ekledikten sonra sütü katın. Sürekli karıştırarak pişirin.
Koyulaşıp kaynamaya başlayınca tencereyi ocaktan alıp, yıldız anasonu içinden çıkartın ve kalıplara bölün.Oda sıcaklığında soğutun ve üzerini streç film ile kapatıp, 1 saat kadar buzdolabında bekletin. Dondurulmuş frambuaz ile süsleyip servis yapın.