Sakura Çayı

Kiraz çiçeklerini sıcak suda demleyerek hazırlanan sakura çayı, hafif aroması ve zarif kokusuyla çay saatlerine farklı bir lezzet katıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tuzlanmış sakura çiçeklerini bir kaseye alın. Üzerine su ekleyin ve 5 dakika bekletin. Suyunu süzün.
  • 2
    Çiçekleri nazikçe soğuk suyla yıkayın. Bir fincana sakura çiçeklerini koyun. Üzerine sıcaksuyu dökün. Çiçekler yavaşça açılacak ve aromasını suya bırakacaktır.
  • 3
    Hafif tatlı bir lezzet için birkaç damla bal veya akçaağaç şurubu ilave edin. Çiçekler suyun içinde açıldığında çay içime hazırdır.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.