Karadutlu Reyhan Şerbeti

Karadutlu Reyhan Şerbeti

Doğadan gelen serinlik! Bir yudumda Karadeniz'in bereketli toprağı, bir yudumda reyhanın mis kokusu... Bu şerbet, hem gözünüze hem de damağınıza hitap eden doğal bir lezzet şöleni sunar.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Reyhanları yıkayıp 2 litrelik büyük bir sürahinin içine yerleştirin. Üzerine kaynar suyu dökün.

  • 2

    Limon suyunu ekleyin. Limonla birlikte suyun rengi pembeleşecektir. Karışım ılıdıktan sonra karadut özünü ilave edip karıştırın. Buzdolabında soğutup servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...