Baharatlı Hoşaf

Sindirime yardımcı sağlıklı bir içecek olan hoşaf, oruçla birlikte gün boyu susuz kalanlar için de oldukça destekleyicisi lezzet. Baharatlarla aromalandırdığımız hoşaf tarifi sizlerle.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Kuru meyveleri derin bir tencereye alın. Üzerine kakule, karanfil, çubuk tarçın ve suyu ilave edin.
-
2
Kısık ısıda meyveler yumuşayıncaya kadar 20 dakika pişirin.
-
3
Ocaktan alıp oda ısısına gelince buzdolabına alın. Servis yapacağınız zaman kaselere pay edin. Üzerlerini nane yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL