Tavuk Kuzi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yağı genişçe bir tavaya alıp kızdırın. 15 adet arpacık soğanı ve sarmısakları soyup tavaya alın. Zencefil ve limon bitkisini de ekleyip 2-3 dakika soteleyin. Salça, acı biber ve zerdeçalı ekleyip karıştırın. Bütün malzemeler birbirleriyle özdeşleştikten sonra tavukları ve yoğurdu ekleyin. Tavukları önlü arkalı pişirin. Son olarak kuru üzüm ve kızarmış arpacık soğanı ekleyip karıştırın. Tuz ve biberini ayarlayın. Badem ve şekeri ekleyin. Bir taşım daha kaynatın. Ocaktan alıp sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL