Soğanlı Yumurtalı Pizza
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    
Hamur için tüm malzemeyi geniş bir kaba alın. Yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurup buzdolabında 2 saat dinlendirin.
 - 
                    2
                    
Daha sonra hamuru 4 bezeye bölün. Unlanmış tezgahta dikdörtgen şeklinde açın.
 - 
                    3
                    
Hamuru pişirme kağıdı serdiğiniz bir fırın tepsisine alın. Kenarlarını elinizle hafifçe yükseltin. Kalan bezeleri de aynı şekilde hazırlayın.
 - 
                    4
                    
Üzeri için yoğurt ve zeytinyağını karıştırıp hamurların üzerine sürün. Salçayı karışımın kalanına ilave edip kenarlarına sürün.
 - 
                    5
                    
Soğanları halka doğrayın. Hamurların üzerine sırasıyla peyniri ve kırmızı soğan halkalarını yerleştirin.
 - 
                    6
                    
Her pizzanın üstündeki soğan halkalarının içine üçer adet yumurta kırın.
 - 
                    7
                    
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Fırından çıktıktan sonra maydanoz, halka doğranmış sivri biber ve pul biber ile servis edin.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar